۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۷ ارديبهشت
کارگاه یک روزه سناریو به روش GBN

کارگاه یک‌روزة سناریونویسی با روش GBN در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

کارگاه یک‌روزة سناریونویسی با روش GBN در دانشگاه اصفهان برگزار شد. در این کارگاه حدود 30 نفر به‌صورت حضوری و 30 نفر به‌صورت مجازی از طریق اسکای‌روم حضور داشتند. حاضرین جلسه شامل دانشجویان تحصیلان تکمیلی دانشگاه اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشگاه تهران، دانشگاه مازندران، دانشگاه آزاد نجف‌آباد و موسسات آموزش عالی دیگر در کنار فعالین صنعت از گروه صنعتی انتخاب، همراه اول و مجموعة نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان و سایر صنایع بودند. این کارگاه به شیوة تعاملی و با موضوع آینده‌های هوش مصنوعی در افق 2033 برگزار شد. اندیشکده آینده‌پژوهی دانشگاه اصفهان آمادگی برگزاری کارگاه سناریونگاری و کارگاه‌های آینده‌نگاری دیگر را در بخش عمومی و خصوصی دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

1402/04/07